AllFreePapers.com - All Free Papers and Essays for All Students
Search

Ream Reflection (dutch)

Autor:   •  October 12, 2015  •  Article Review  •  266 Words (2 Pages)  •  700 Views

Page 1 of 2

Teamreflectie

Introductie

Onze groep bestaat uit Jorden, Fyodor en Koen. Wij zitten nu een aantal weken in het project en we naderen de herfstvakantie. Wij schrijven een teamreflectieverslag om weer te geven hoe wij tot nu toe samen hebben gewerkt.

Wat ging goed?

De communicatie in ons team zit goed in elkaar. We maken goed gebruik van programma’s en sites zoals: Dropbox, WhatsApp en Trello. Deze hulpmiddelen hebben we goed gestructureerd. We maken er ook efficiënt gebruik van. De communicatie met onze projectgever gaat ook soepel. De mails worden wederzijds snel en formeel beantwoord.

De planning in onze groep zit goed in elkaar. We hebben een overzichtelijke, tot zo ver goed ingevuld meesterplan gemaakt. We hebben voor onszelf deadlines opgezet voor deelopdrachten waaraan we ons houden. Ook door middel van Trello hebben we een online-prikbord waarop we zien hoe ver anderen zijn met hun taak.

Het vooronderzoek heeft al een stevige basis. We beginnen te begrijpen wat het project van ons verwacht. Er zijn al ideeën aan het opborrelen voor het beginnen van het project. Na de herfstvakantie en de SE-week verwachten wij snel te beginnen met het onderzoek, zodra wij het onderzoeksplan hebben voltooid.

Wat kan beter?

De houding in de les kan bij allen van tijd tot tijd beter. Sommigen hebben de neiging nog even met vrienden te praten, of net een langere pauze te houden. In dat opzicht kunnen wij ons nog verbeteren.

Wat ook beter kan is onze huidige relatie met onze expert. We hebben nog weinig communicatie gehad met de expert. Dit zullen wij in de toekomst moeten verbeteren om advies, hulp of opmerkingen snel te bespreken.

...

Download as:   txt (1.6 Kb)   pdf (47.8 Kb)   docx (167.3 Kb)  
Continue for 1 more page »