AllFreePapers.com - All Free Papers and Essays for All Students
Search

4p's of 3 Brands of Deo in Dutch

Autor:   •  November 30, 2011  •  Essay  •  335 Words (2 Pages)  •  1,522 Views

Page 1 of 2

Deodorant van drie merken uitgewerkt aan de hand van de vier P's

Axe

Product

Het basisproduct van Axe is een lekker geurende deodorant. Dit zit in een speciaal design busje van Axe met een draaidop. Het totale product bestaat niet alleen uit het busje deodorant maar het heeft ook nog een emotionele waarde. Het beeld wat Axe probeert te scheppen is namelijk dat het vrouwen zal verleiden. Naast het product zelf zijn er ook nog allerlei acties en prijsvragen die Axe uitschrijft.

Prijs

De prijs van het product is tussen de € 2,00 en € 3,00. Dit is duurder dan de gemiddelde merk-deodorant en veel duurder dan de budget-deodorant.

Plaats

De plaats waar het product wordt aangeboden is o.a. in de supermarkt en bij de drogist. Omdat dit product in de supermarkt te verkrijgen is, is het zeer toegankelijk voor groot publiek.

Promotie

De promotie van Axe verloopt onder meer via posters bij stations, opvallende reclames op televisie en door middel van acties en prijsvragen.

Dove

Product

Het basis product van dove is een fris geurende en verzorgende deodorant in een busje. Het bijzondere/unieke aan deze deodorant is dat hij verzorgend is en ook gebruikt kan worden bij de gevoelige huid.

Prijs

De prijs van het product verschilt tussen de € 1,50 en € 2,10. Dit ligt laag vergeleken met andere merk-deodorants maar weer iets hoger dan de budget variant.

Plaatst

Dit product wordt voornamelijk aangeboden bij supermarkten en drogisterijen.

Promotie

...

Download as:   txt (2.1 Kb)   pdf (53.3 Kb)   docx (10.5 Kb)  
Continue for 1 more page »