AllFreePapers.com - All Free Papers and Essays for All Students
Search

Danish Analysing (danish)

Autor:   •  December 1, 2011  •  Essay  •  256 Words (2 Pages)  •  1,282 Views

Page 1 of 2

Dette udrag af romanen "Sult" handler om en ung og fattig mand, der føler sig tiltrukket af en unge dame, som han pludselig ser på gaden sammen med en anden kvinde. De kigger på hinanden og bagefter går de videre. Han synes hun er virkelig skøn, så han føler efter dem. Han få dem til at stoppe flere gange, hvor han siger "Frøken, de taber bogen". Når de mødes igen, de kigger på hinanden, og selvom hende og damen vender sig om lige med det same, bliver han ved med at følge efter dem. Til sidst går de ind i en bygning, hvor lidt tid efter ser han hende kigge igennem gardinerne i vinduet. Derfeter vender han sig om, da han ser at hun gør det same og går ned af gaden.

Teksten er et klip fra filmatiseringen i 1966 af romanen "Sult". Man kan se at historien er en gammel tekst, da vi ser videon i sort/hvidt og tesksten er skrevet i gammel dansk. Filmen viser finer damer og forskellige mennesker i gammeldages kjoler, hvilket også beviser at den er en gammel film.

Man kunne også sige at kvinden er interesseret i ham, da når han siger det, hun kigger i lommen selvom hun godt ved at hun ikke har en bog med. Hun kigger også på ham som hun ikke synes at han er underlig mand og ikke er bange for ham. Det bevsier at hun ikke er så ligeglad med ham og at hun finder den unkendte mand lidt interessant og mystisk.

...

Download as:   txt (1.3 Kb)   pdf (39.4 Kb)   docx (10.1 Kb)  
Continue for 1 more page »