AllFreePapers.com - All Free Papers and Essays for All Students
Search

My Perfect School

Autor:   •  February 20, 2016  •  Essay  •  439 Words (2 Pages)  •  788 Views

Page 1 of 2

Merlijn Truyts geboren op 7/04/2001  

Jeugd:

  1. Mijn kleutertijd bracht ik door op een afdeling van de VBM in de donkerstraat, daar al werd het mij niet gemakkelijk gemaakt. In die jaren gaf ene “Marie-Paul”, zij kon het niet af dat ik op die leeftijd zo slim was en zette mij vaak op straf zonder echte reden.

  1. Mijn tijd in het lager was evenmin zo prettig, die bracht ik deels door op de hoofdafdeling van de VBM. Daar werd ik vanaf het eerste tot het vierde gepest. Meestal door leerlingen maar soms ook door leerkrachten. In het vierde werd het genoeg en veranderde ik van school. Vanaf dan ging ik naar school op “De Perreparel”, een Freinet school. Ik was eindelijk verlost van al dat gepest. Hier bracht ik mijn 5de en 6de door.

  1. Mijn middelbaar maakte ik door op “De wingerd”, een Freinetatheneum. In het eerste en tweede studeerde ik Latijn, maar het 3de , 4de , 5de en 6de ging ik verder met wetenschappelijke vakken, ik studeerde af aan “De Wingerd” in 2019 in ASO.

Carrière:

  1. Ik ging verder studeren aan de “Koninklijke Militaire Academie”. Daar volgde ik de opleiding tot officier. Als luitenant werd ik ondergedeeld in Kleine-Brogel, de latere uitvalsbasis tijdens de Apocalyps. Ik werd naar Iran-Irak gestuurd om IS tegen te houden ik kreeg daar talrijke onderscheidingen en ons regiment behoorde tot de wereldtop. Ik kwam terug naar België als Kolonel en werd nog vaak bevorderd, dit leidde tot de hoogste rang die een doorsnee officier kan bereiken: Brigadier-Generaal. Toen de olie op begon te raken barste de 3de w.o. uit en de hele wereld werd verwoest. Ons bataljon trok zich terug met een 1000-tal burgers, wee verstopten ons in een bos en overleefden de ramp. We waren toen blijkbaar de enige bewoners van onze aarde.

  1. Als grootse machthebber van het bataljon was ik genoodzaakt om de samenleving terug op te bouwen, dat lukte me en we bouwde langzaam aan een heuse stad op, de mensheid had nog 2000-jaar nodig om de schade te verwerken, ik stierf op 192-jarige leeftijd als leider van de wereldbevolking.

...

Download as:   txt (2.2 Kb)   pdf (85.3 Kb)   docx (12.3 Kb)  
Continue for 1 more page »