AllFreePapers.com - All Free Papers and Essays for All Students
Search

It Opgave

Autor:   •  November 23, 2016  •  Annotated Bibliography  •  891 Words (4 Pages)  •  870 Views

Page 1 of 4

Sikkerhed og personlige oplysninger:

Alle i firmaet for udleveret brugernavn og kodeord til firmaet it-systemer. Kodeord er personligt og må ikke udleveres til andre og skal opbevares et sikkert sted.

Backup af data:

Alle virksomheder skal have et fælles drev, så alle kan komme ind til dataen. Det er vigtig at de har det fælles drev i tilfælde af, at deres harddisk bryder sammen, og dermed kan gå ind i deres back up harddisk og hente de gemte data.

De forskellige computer virusser:

En computervirus er en form for ”sygdom” bare for en computer. En computervirus er et lille computer program, som sørger for at kopier sig selv til andre computer unden brugerens viden. I mange tilfælde er en computer lavet, så den gør et eller andet, som ejerne og brugerne af de ramte computer ikke er interesserede i. virusen kan ødelægge vigtige dokumenter/filer på ens computer.
En virus lægger sig ind i et eksisterende program, men virusen fungere slet ikke alene. Virussen ligger sig typisk ind i starten af et program, så den afvikles inden det reelle program kommer til at foretage noget. De fleste virusser må kopiere sig et par gange for at ødelægge nogle af ens dokumenter/links inde på ens computer.

En orme virus ligner meget en almindelig virus, fordi de kopierer sig selv, men de skiller sig ud ved, at de ikke behøver at vedhæfte sig til et program i stedet bruger de netværket til at sprede skadeligt software, som så spredes fra computer til computer. Det gør skade på både PC og servere.

Trojanske heste ligner de legitim software. Men når de er installeret, kan de lave lige fra små ændriger til kæmpe store ændringer du ikke har bedt om, de kan slette eller lave om på gemte dokumenter. De kopierer ikke sig selv lige som de andre gør.

Spyware eller spionprogrammer, er virusser der installerer sig selv hos en bruge, som regl unden brugeren ved noget om det. Man kan beskytte sin computer mod spyware med programmer, men de skal opdateres ret tit for at følges med fremvæksten af nye spyware-programmer. Sypware er en typisk form for malware, som ligger spredet ud på din computer og ser efter hvad du laver på din computer. Den minder en del om keylogger, og man kan beskytte sig mod den med programmer så som spyware blaster.  

...

Download as:   txt (4.1 Kb)   pdf (90.6 Kb)   docx (54.4 Kb)  
Continue for 3 more pages »